Senaste tiden och idag

God morgon alla fina!
Idag kommer det bli en bra dag, jag har inga lektioner i skolan och senare blir det att först träna mage/rygg själv och sedan axlar och bröst med en kompis innan vi sedan sticker ut på mat och bio. Ska bli kul, och jag tror vi ska se Focus, en film med Will Smith i huvudrollen. Annars har den senaste tiden varit bra, ber om ursäkt för dålig uppdatering på både blogg och instagram men jag tröttnade helt enkelt på matbilder och sociala medier, så tog en vecka paus och nu blev det kul igen ;) 

Min kompis fotade när vi var ute, så tänkte att jag visar igen hur tatueringen sitter. Trivs verkligen med gaddningar, och blickarna man får... Ett flertal personer kommer faktiskt fram och ger komplimanger eller frågar vart jag gjorde den eller bara börjar snacka vilket är kul.   Jag tror och ser att folk blir chockade, vilket kanske inte är så konstigt då näran ser mig oftast tänker "söt liten tjej"... Jaja roligt att bryta normer och ge mindfuck, även om det inte var meningen så är det kul :D

I veckan ville min kompis Johanna äntligen få hjälp med sin kost ch träning, hon har skaffat gymkort på Atletic City där jag tränar varje dag och nu ska hon hon även försöka styra upp sin kost vilket jag blir stolt över! Så hon tog steget och köpte sitt första proteinpulver ;) Från att druckit sockerrik läsk och skräpmat vid varje måltid och Nutella till frukost har hon faktiskt tagit bort både läsk, godis och bytt ut de dåliga kolhydraterna mot fullkorn samt börjat dricka protein. Även tagit sig till gymmet ett par gånger. Du börjar bra Johanna!<3

Jag är sjukt taggad för på lördag för då är det BIG5 EVENT på Atletic City, vilket innebär att man kan vara med och tävla i en rad olika övningar men även NOCCO, Tyngre och andra kändisar såsom Linus Carlén, Niklas Wadman och flera kommer vara på plats. Jag kommer såklart inte tävla, har inte en chans mot alla stora killar på gymmet ;) Men kommer vara där med ett par kompisar för att titta och umgås. 

En lunch ute med kompisar på Paulunsdeli och den andra bilden visar ett kvällsmys framför film med vän. 

Jag som älskar att dela med mig av vad jag lyssnar på just nu :) Just nu spelas det mycket Panic! At The Disco och såklart Fall Out Boys. Bilden visar några av mina absoluta favoritlåtar.

Har fastnat för alla dessa quotes, finns så många bra! Här är två som jag tycker ni ska tänka på och ta in idag :)

Ja, det var ett blandat inlägg om allt möjligt! Sorry att det blev långt... 

Vill också säga att jag finns på Snapchat under namnet christinamodigh , en del har frågat och adda mig om nu så vill.

Kram på er alla, be a badass everyday! ;)
Cornelia

Det låter så härligt! Jag och hjärtat såg Focus förra helgen och den var riktigt bra! Ska inte jaga upp förväntningarna, men jag gillade den :)

Svar: Åh det kan jag tänka mig, brukar gilla alla filmer will smith är med i ;)
Christina Modigh