En ny tatuering

God morgon alla!
Idag verkar det som att bli en rätt så bra dag, solen skiner och jag har två språklektioner där en är Engelska och den andra är Spanska. Men jag börjar efter lunch så har en del fritid just nu, brukar träna vid den här tiden men genom att jag tatuerade mig så sent som igår måste jag låta kroppen fokusera på att läka den lite innan jag gymmar igen men ska nog kunna börja rätt lugnt imorgon. Idag efter skolan ska jag och en kompis ut på stan och antagligen hem till mig efter det, vad vi ska hitta på lär vi se. 
 
Som sagt tatuerade jag mig igår och det gick riktigt bra! Jag tatuerade mig hos Daniel på Waterproof Tattoos här i Örebro då jag visste att dem skulle vara grymt bra då min tatuerare som gjorde mina örnvingar på skuldrorna/armarna har jobbat där, känner dem väl och rekommenderade dem. Han hade rätt, Daniel var grymt duktig i handen när han tatuerade vilket var roligt att denna gång kunna se när dem tatuerade då förra gången låg jag på rygg och såg ingenting. Vi började med tatueringen vid 11 och jag fick gå vid 14, så det tog inte så lång tid och det gjorde inte så ont, sved mest vid undersidan av handleden (så mycket vener och lite fett där) och vid armbågen samt de hårt ifyllda ställena men det var inte alls så farligt som en del kan tro. Jag kommer absolut gå tillbaka till honom och tatuera mig igen, har en hel del fler tatueringar jag vill ha och kommer även fortsätta på denna så det blir en half-sleeve, men väntar med nästa till höst/vinter. So I be back ;)
Bilder från studion, när en annan kille tatuerar sitt ben och en på när jag halvt är klar. 
 
 
Annars igår var jag ledig från skolan (är det varje tisdag) så dagens spenderades på studion och med att va ute med en kompis. 
 
Kram på er alla, ha en bra onsdag!!
 
 

Me, weird? Bitch please, I´m limited edition!

God morgon allihopa!
Söndag och snart dags att ladda för en ny vecka med nya möjligheter! Jag har en hel del planerat för veckan, och saker jag ska göra! Imorgon så börjar jag lite senare i skolan så kommer inleda veckan med ett ben pass och sedan vid 16 ska jag till Oscar och gå igenom axlar och teknik igen, ska bli kul! På tisdag blir det att tatuera mig igen, ska tatuera blommorna på bilden! Kommer placeras på höger underarm, han ritade skissen och visste inte riktigt hur stor min arm var men då den är rätt liten så kommer blommorna nästan bli en halfsleeve på mig, vilket jag gillar ;) Annars blir det att gå i skola, plugga och va med kompisar osv. 
Bilden ovanför mitt pre-workout innan gårdagens träning då jag fick till ett riktigt bra axelpass, känner trycket! Pre-workout var sockerfri hallon-kvarg toppad med jordgubbar, dinkelringar, vanilj-proteinpulver, riven kokos och en riskaka med ägg samt en celsius.
 
En frukost-bild och en mellanmåls-bild från veckan ^^
 
Planen för idag är att träna, laga mat, plugga, städa och träffa kompisar samt ladda upp för veckan.
Ha en toppen dag allihopa, kram på er<3
 
 
 
 
 
 
 
 
frukost, proteinpulver, gymgrossisten, gymgrossistenörebro, örebro, gymgrossisten örebro, chins och dips, tatuering, tatueringar, tattoos, tattoo, kvarg, whey, fitnessguru, one whey, ägg, lunch, middag, träning, fitness, fitnessfood, celsius, celsiussverige, pauluns, paulunsdeli, keso, byggamera, jordgubbar, sommar, musik, hollywood undead, skrillex, christinamodigh, Christina Modigh, instagram, snapchat, nyttigt, nyttig, hälsa, hälsosamt

Gårdagen!

Hej alla!
Idag börjar jag vid 11:45 så det är skönt med lite fritid innan men tyvärr är det vilodag idag då jag tränat varje dag nu ett bra tag med dagar där jag även kört två gånger per dag, och jag ska ta minst 2 vilodagar i veckan enligt min pt vilket jag har fuskat med... Så idag blir det att gå i skolan, har Engelska och Spanska sedan får vi se vad jag hittar på ;) Bilden ovanför visar en del av min frukost.

Gårdagen kunde inte bli bättre, var ledig och stack till gymmet först med Johanna och kötta kondition och mage sedan körde jag axlar och lite kondition med Lovisa innan vi gick och åt för att sedan gå på en sen bio. Träningen var rolig, både Johanna och Lovisa har nyss skaffat gymkort så de har inte gymmat mycket så att visa och lära dem det jag kan är riktigt kul speciellt när dem verkar va kul! Men jag kan ju säga att Johanna var mer sur och ville hem, du kommer in i det snart ;) Lovisa däremot kommer nog snart bo där med mig :D Haha ne, båda kämpa på så bra!<3 
Bilderna är från igår, från min snapchat-story. 1:a bilden är på fantastiska Mohammed på Atletic City, seriöst härligaste jag mött och en av anledningarna varför Atletic City är bäst ;) 2:a bilden var Lovisa som lånade min Snapchat, verkade vara rätt glad efter passet (hon kallas Ringo-Chan, och jag är sensei...) Bild 3 är vår middag och bild 4 visar vilken film vi gick på! 

Vi såg FOCUS med Will Smith i huvudrollen! Jag kan verkligen rekommendera den, väldigt spännande och man blir lurad hela tiden! Riktigt mindfuck :D

Ha en fin dag allihopa, kram!