Legday och shopping<3

God morgon alla fina! Idag blir det att börja dagen med legday på gymmet, jag hoppas det ska gå bra för jag har haft problem med ena knät i över en vecka nu! Så jag har haft problem med att gå upp för trappor utan att få ont, men jag hoppas det kommer gå bra annars får jag ta och träna något annat på gymmet. Efter träningen ska jag såklart äta men sedan ut till Mareiberg köpcentrum och köpa ett par nya skor och titta runt efter mer saker. Annars idag ska jag kanske träffa en kompis, baka och sortera reklam som ska delas ut imorgon. Börjar min dag som vanligt med en god frukost, rejäl så jag kan köra hårt på gymmet. Saffrans-Vanilj Proteingröt med gömda russin, hallon och WF Sirap (efter bilden) serverat med mitt Råg Proteinbröd med Kalkon och Färskost, 2 små mini Peanutbutter Protein Donuts, Äpple och en Celsius! Även ägg slank ner ;) 
 
Gårdagens fredags-lyx var denna Powerbowl, eller som jag kallar den DREAMBOWL! För jag menar det verkligen, rena rama drömmen då den är så sjukt god xD Bara titta på den stora fina Rawfood bollen på toppen!<3 Hela härligheten bestod av Choklad-protein pudding med Mango, Blåbär, Hallon, Jordgubbar, Granola, Goji och en stor supergod Rawfood boll med Kanel och Kardemumma samt Kokos!<3 Denna powerbowl köpte jag som vanligt hos Paulunsdeli här i Örebro! :)
 
Innan jag gör mig iordning för gymmet så måste jag bara vara jobbig och tjata om att ni måste ta och lyssna på DAFT PUNK om ni inte redan gör det! Jag är helt kär i låten Instant Crush, så lyssna på den :) Även Robot Rock är häftig ;) För er som inte vet så har Daft Punk b.la. vart med i Pharell Williams låt Get Lucky! 
 
Dags att döda lite ben och rumpa på gymmet, kram på er alla och ha en toppen lördag!<3
 
 
 
 
 
 
Maja

Härlig lördag, hoppas det går bra på gymmet och inte gör för ont! Kram :)
www.healthymaja.devote.se

Emma❤

Jag dör va god din powerbowl ser ut haha!:D

I'm Naruto :-)

heeeej gumman !:) <3 såg skorna! ass snygga!!:D