God morgon torsdag!

God morgon alla fina! Nu är det torsdag och det är inte mycket kvar på den här veckan, är ni taggade för helg? Jag är det, men ska jobba då så förstår inte varför jag längtar så till helg xD Men iallafall, igår var det en lång dag med så mycket att göra men idag blir dagen bättre då vi endast har 2 lektioner i skolan och slutar då vid 12:10. Så jag kommer hinna göra lite annat också än att bara gå i skolan och sedan hem och plugga... Men igår var det först skola och sedan ett besök hos tandläkaren (gick bra, inga fel på mina tänder) och efter det träffade jag min kompis och vi åt ute tillsammans. Dagens frukost del 1 är en skål med... Ja ni vet ju, en skål med Vanilj-Morots-Proteingröt toppade med Hallon och efter bilden blev det såklart en hel del WF Sirap xD 
 
Två bilder från gårdagen, en del av mitt fika tidigare på dagen i skolan som var en Cookies and Cream Questbar som hade farligt mycket chunks i sig! Och min middag på Paulunsdeli i Örebros Saluhall! Seriöst godaste maten i hela stan! Jag tog en egenkomponerad där jag blandade Sesam marinerade Broccoli och Blomkål, Syrade Morötter, marinerad Kronärtskocka, Keso med Avokado och Tomat, Citron, Ärtskott och Räkor! Mums! 
 
Jag och min kompis Najda har även beställt biljetter till Fitnessfestivalen, så nu är det spikat att vi åker dit på lördagen den 29 november i Göteborg på Svenska mässan! Jag är så sjukt taggad, ska bli så kul att träffa alla där och att kunna prata om våra delade intressen! Alla utställare kommer bli roligt att besöka och prata med samt alla intressanta föreläsningar som kommer ske! Ska bli riktigt kul och jag hoppas att jag får se många av er ;) 
 
Nu ska jag göra mig iordning för dagen, kram på er alla och ha en fortsatt trevlig dag!<3
 
 
Silke

VAD GOTT!

Maja

Så gott! Ha en jättebra torsdag fina du, kram :)
www.healthymaja.devote.se

Maja

Så gott! Ha en jättebra torsdag fina du, kram :)
www.healthymaja.devote.se