Sorry<3

God morgon!
Först vill jag be om ursäkt, igår var jag inte aktiv på instagram och la inte ut några bilder då jag hade väldigt mycket att göra i och med att jag flyttar snart. Gårdagen spenderades med att springa runt på stan och fixa papper på skatteverk, banken, skicka brev men också gå till min praktikplats som jag ska praktisera på under veckorna 45-47! Jag hade även ett möte, packade och fixa med tvätt osv samt att jag var och tränade (lite Cardio och mage) Men idag har jag mycket mer rid för mig själv och annat, idag ska jag träna och ta det lite lugnare och endast vara här hemma och fixa med grejer. Jag ska försöka baka och laga mat, åka till gymmet/eller ta en löprunda, packa och se på Game of Thrones xD
 
Dagens frukost var det på bilden, jättegod! En skål med Chocolate Gingerbread Proteinoatmeal med Zucchini toppad med frysta Blåbär, Hallon och en Mr. Lion Cookie serverat med en stor bit av min Vanilla White Chocolate Tigerkaka, Äpple och en Vilda Bär Celsius. 
 
Måste visa denna bild som en underbar följare la ut på instagram! @hamstern7 bakade min Tigerkaka och se så fint hon la upp den :D Det är alltid kul att se era bilder när ni bakar något av mina recept, gör mig så glad att höra vad ni tycker om dem och se hur era resultat blir! Att ni använder och bakar mina recept är anledningen till att jag skapar dem! Så tack alla ni för att ni taggar mig så jag kan se :)
 
Ne nu ska jag göra mig iordning för en ny dag, ha en toppen dag nu alla fina och kram på er och ta hand om er!<3
 
 
 
 

Flyttning<3

God morgon! Njuter ni av helgen och första dagarna på lovet? Själv har jag inte riktigt hunnit njuta än då jag har mycket att göra denna helg, både jobb, studier och förbereda inför att flytta. Precis som rubriken lyder så ska jag flytta, som en del av er vet så har jag inga föräldrar för min mamma dog när jag var ca 3 år och min pappa gick bort och lämnade oss förra året. Sedan dess jag blev föräldralös så har jag bott hos en annan som inte är min släkting, mina syskon och övrig släkt bor inte i stan och ingen kunde låta mig bo hos dem och jag kunde inte bo själv då jag är under 18 och har inte pengar till egen lägenhet. Men efter flera månaders möten och planering har kommunen äntligen fixat en liten lägenhet till mig som jag inom en vecka kommer flytta in i. Så jag är riktigt glad, vill antingen bo med min pappa och om inte det går så vill jag bo själv och nu får jag göra det! Ni kanske undrar om jag kommer kunna ha råd? Ingen fara med det än, när jag ännu är under 18 och inte har någon inkomst så är det kommunens ansvar att stå för bostad osv, precis som en förälder har ansvar att låta sina barn bo hemma tills studier är klara. Misstro mig inte, jag har det okej här jag nu är hemma hos A men vi är två helt olika personer och går inte riktigt ihop... Men som läget ser ut nu så kommer jag behöva packa mina grejer, kontakta vänner för hjälp att lasta och köra grejer, gå på 2 möten och inflyttningen ska börja på torsdag! 
 
Men idag måste jag ägna min tid åt att jobba, min sista helg med att dela ut reklam och det är sjukt mycket som ska delas ut! Det är 12 olika artiklar och allt väger ca 108 kg, så det är bara att börja! xD Annars idag måste vi åka och handla mat, plugga och fortsätta packa! 
 
 
Nu när jag har en god frukost i magen ska jag ta och göra mig iordning för dagen, dela ut reklam blir att göra först! Ha en toppen dag alla vackra människor! Kram och ta hand om er<3

Veckan och helg!

God morgon alla fina! Idag är det äntligen helg och första dagen på lovet! Så himla skönt att vara ledig nu en vecka för att sedan gå på 3 veckors praktik ;) Hela veckan har både vart bra med sjukt stressig då vi haft sjukt mycket prov och skoluppgifter! Vi hade Matte prov i tisdags och i onsdags hade vi livräddningsprov på badhuset vilket var nervöst men det gick toppen :D Jag har träffat en gammal kompis som det var längesedan jag träffade, ätit ute, vart på Dracula Untold på bio med 3 kompisar osv. Igår sorterade jag reklam hela kvällen för att idag och imorgon dela ut den, detta är min sista helg jag jobbar med att dela ut reklam då jag avbryter nu när november kommer. Så skönt för det är verkligen inget jobb man vill ha och lönen är superlåg! 
 
Ja lite blandade vilder från veckans händelser. BILD 1: låste in mina nycklar i skåpet på gymmet så jag fick ta och klippa upp låset xD BILD 2: Mitt bio snacks under bio filmen Dracula: Untold. BILD 3: Mitt paket jag fick från nu3 som är ett nytt företag jag samarbetar med. BILD 4: Hittade en rolig youtube sida, Good Mythical Morning som är sjukt roligt att titta på xD
 
Bilder från igår och två andra från veckan som gått, BILD 1: Min Questbar från igår. BILD 2: Ett kvällsfika för några dagar sedan med b.la. min nya Vanilla White Chocolate Tigerkaka. BILD 3: En del av gårdagens frukost som var en skål med Yoghurt toppad med Kanel, 2 smulade Vanilla White Chocolate Soft Protein Cookies, Pauluns Granola och WF Chocolate Syrup. BILD 4: Min middag för några dagar sedan som var Räkor med super goda Sweet/Sour Tomatnudlar gjorda med Mirakelnudlar från Fitnessapoteket, Broccoli och sallad samt Kvarg. 
 
Mer bilder från veckan: BILD 1: Min goa Powerbowl jag åt igår från Paulunsdeli som bestod av massor av goda grejer såsom Choklad Proteinkräm, Hallon, Mango, Chiapudding, Hallonkvarg, Granola, Hallon, Goji och en stor Choklad Rawfood Boll. BILD 2: Min lunch jag åt med en kompis i torsdag, igen från Paulunsdeli och var en superfräsch och god sallad av Sesam Broccoli/Blomkål, Syrade Morötter, Rödbetor med Kanel och Honung, marinerad Kronärtskocka, Räkor, Kyckling och en jättegod Dill-Hollandaise sås. BILD 3: En frukost från veckan och likaså BILD 5 som också är en frukost från veckan med b.la. min Double Chocolate Banana Casein Brownie. 
 
En sista sak innan jag tar och gör mig iordning för dagen, filmen jag såg i torsdag på bio var grym! Jag trodde den skulle vara ganska töntig och pinsam men den var riktigt bra gjord och inte det minsta töntig, utan den var riktigt cool och häftig att se! Spännande var den genom hela filmen och hade många moment som man inte hade väntat sig, superbra! Även slutet blev man förvånad över... Kolla trailern om ni vill veta mer, men jag rekomenderar den starkt! 
 
Nu ska jag göra mig redo för dagen, har mycket att göra idag så bäst att börja :D Kram på er alla och ha en toppen dag! Ta hand om er<3