Not that good...

Hej alla fina!
Senaste tiden har jag inte mått så bra, så jag ursäktar dålig uppdatering! Men just nu krånglar det väldigt mycket i mitt liv, både skola och annat utanför skolan. Som en del av er vet så har jag inga föräldrar vilket leder till att man har väldigt mycket kontakt och beroende av kommunen och socialen fram tills jag är 18, detta är ett måste så jag har inget val osv. Det är så mycket som har sköts fel av de personer som ska göra saker åt mig, hjälpa mig och dem sakerna samt all stress i skola och de gamla sår jag har efter allt som hänt efter mina föräldrars död tar lite hårt på mig just nu. Förlåt att jag inte berättar mer exakt vad som hänt men det är för krångligt och det börjar lösa sig nu, så jag mår bättre och jag håller humöret uppe genom att jag vet att det kommer fixa sig och för att jag vet att jag har saker att se framemot här framöver!
 
Okej, det var det tråkiga jag hade att säga så nu tar vi något lite gladare ;) Dem senaste dagarna har jag även gjort en hel del roliga grejer! I torsdags var jag först och tränade på Atletic City i Örebro med en super fantastisk kille som heter Mohammed, det var jätteroligt och han visade mig lite nya övningar. Efter träningen gck jag och åt som vanligt på mitt favorit ställe Paulunsdeli och efter det gick jag och min kompis Lovisa på Hobbit: The battle of the five armies! Sjukt bra film och jag rekommenderar den verkligen! Jag är en riktig filmnörd och speciellt när det handlar om Fantasy, Sci-Fi, Action, Äventyr eller komedi ;)
 
Jag och Lovisa precis innan filmen började och bild 2 är mitt goda bio-snacks ;) NOCCO BCAA med smak av Jordgubb/Rabarber, Questbars och en påse Proteinbites (den smaken var inte så god så jag rekommenderar den inte) xD
 
Två sallader från veckan som jag ätit på Paulunsdeli, ser nästan likadana ut så jag tror ni förstår vad jag har som favoriter ;)
 
Två frukostar från de senaste dagarna, ena med Blåbärsgröt och den andra med kvarg, blåbär, chokladsirap och lite annat på sidan av såsom min Tigerkaka med Saffran och mina underbara Pepparkakor ;)
 
Om ni följer mig på instagram så vet ni redan att tre av dessa recept är redan uppe här på bloggen, har haft jultema senaste veckorna och jag är så sjukt nöjd med resultaten! Speciellt mina Pepparkakor! Jag menar verkligen allvar när jag säger att dem smakar och har konsistensen som riktiga Pepparkakor! Jag är seriös, mina satser jag bakar bli som riktiga men så sjukt nyttiga :D Förlåt att jag skryter, menar inte det men jag är jätte nöjd med dem. Även Tigerkakan med Saffran och Choklad blev riktigt god så den rekommenderar jag :) 
Receptet på Pepparkakorna hittar ni här och receptet på Tigerkakan med Saffran hittar ni här. Chokladbollarna med Casein hittar ni här :) 
 
Återigen vill jag säga förlåt för dålig uppdatering! Kommer blogga mer nu, ha en toppen dag alla fina! 
Glad Lucia! <3
 
 
 
 
 
Angelica

Det du skriver är verkligen berörande och jag hoppas att du kommer på bättre vägar framöver! Styrkekramar till dig! :D

Svar: Tack fina Angelica, skönt att du bryr dig och tar din tid för att läsa <3 Det börjar ordna sig så jag är nog tillbaka snart på hela fötter igen snart :) Kram och tack <3
Christina Modigh

Linda Orre

hoppas att det blir bra för dig snart fina du!

Svar: Tack så mycket Linda! :) Nästa månad kommer bli mycket bättre, ska bli skönt att få en nystart 2015 ;) Kram och tack! <3
Christina Modigh

sandraemelie

Tråkigt att höra att du mår dåligt, hoppas det ordnar sig snabbt och blir jättebra! Ja har precis provat din saffranskaka! åt några bitar varm, tryckt ner några russin och njöt=) god! åt tillsammans med en swebar pepparkaka, så mumsigt och NYTTIGT! blev mätt av det och längtar tills den kallnat ikväll. Tack och kram!

Svar: Tack fina du! Det kommer nog ordna sig snart :) Vad roligt att du gillade den, och vad smart med russin i! ;) Kram<3
Christina Modigh