Min jul<3

Hej och god jul allihop! 
Jag har haft ett par bra dagar tillsammans med min farmor, farfar, farbror och hans barn och barnbarn. Jag brukar åka till farmor varje år för att fira jul, är alltid så mysigt och det tar bara ca 1 h att ta sig dit med buss. Att vara hos farmor är bäst, hon är så sjukt underbar och snäll och hon gör den gdaste julmaten! :) Hon hade julpyntat och satt upp en jättefin julgran också! Så jag är nöjd, mn jul var som den ska vara! Och idag ska jag träffa min bror som bor i Göteborg, han har kommit hit till Örebro och vi ska hem till en bekant och äta lite gott ;) Ska bli trevligt och roligt att träffas och byta presenter! Det var ju så länge sedan jag träffade min bror så jag längtar! 
 
Iallafall, tänkte ge er lite bilder från min jul :) 
En del av farmor goda julbord, ett traditionellt med alla goda grejer! Precis som ett julbord ska vara :D
 
På bilderna kan ni se min farmor i rosa tröja, min farbror i randig tröja och hans dotter i soffan med tofs samt hennes två busfrön till barn <3
 
Så sjukt mysigt, min farbror tände eld i spisen så det blev så varmt och skönt! Det var väldigt kallt där ute, minus 13-15 grader!!!! Och den andra bilden, den fina julgranen. 
 
Jag bjöd på en nyttig sak, ett par Banan-Choklad proteinbollar som blev riktigt goda ;) Andra bilden visar min goda Julaftons frukost som bestod av en skål med Yoghurt toppad med Kanel och Muesli serverat med två knäckemackor ena med Leverpastej och den andra med Julskinka samt Äpple, Celsius och en S´mores Questbar (mer om den kommer i nästa inlägg ;) 
 
På juldagen innan jag skulle åka hem igen så åkte vi till minneslunden för att tända ljus för min kära pappa<3 Känns jobbigt att fira jul utan honom då jag vet att pappa verkligen gillade julen och att han verkligen njöt av den. 
 
Ja det var min jul, och som sagt så ska jag idag träffa min bror och några till för att äta lite gott och ha kul! Dem kommer snart hem till mig för att först se hur jag har det i min egna lilla lägenhet :) Ska bli roligt att se vad dem kommer tycka om den. I nästa inlägg kommer jag ge er en review om den nya S´mores Questbaren, och som jag har skrivit på instagram så kommer jag från och med nu samarbeta direkt med Questnutrition vilket jag tycker är en stor ära! Ja ni vet ju hur mycket jag älskar dem och att jag länge köpt dem ;) Så håll utkik, en review kommer komma upp och även en annan överraskning :)
 
Kram på er alla fina och God jul!<3