Helgen med de bästa!

Hej alla fina! Som ni kanske sett på instagram så har jag haft ett par underbara tjejer på besök från Stockholm här i Örebro. Ida och Johanna som är våra "tillsammans är vi starkare" tjejer eller "flufftjejerna" (alltså dem gör goda proteinfluff osv) som dem också kallas ;) Har saknat dem så mycket då det var så sjukt längesedan vi sågs, visst håller vi kontakten på snap, kik och insta men det är inte samma sak! Dem kom på fredags kväll och åkte hem idag vid lunchtid. Två underbart fina tjejer, så lugna och snälla! Vi är rätt så lika men ändå så olika! Så kontrasten mellan lite galna/hyper jag och dem som är rätt så lugna är toppen! xD Vi hade sjukt trevligt, mycket prat om allt möjligt och lagade och åt mycket god nyttig mat då det är ett intresse vi alla 3 delar. Jag fick bjuda på lite hembakat vilket alltid är så sjukt kul att bjuda dem på för speciellt Ida blir helt till sig av hur dem smakar, blir så glad när dem och andra gillar mina bakverk! Så bilderna ovanför visar två kvällsfikan, 2 frukostar och en lunch på Paulunsdeli samt en middag här hemma. 
 
Annat vi gjorde här hemma var att vi myste framför TVn, tog promenader i den fina skogen som finns här och de ville gärna se mina foton och album med gamla barndomsbilder, så dem fick se lite av mig som en liten skitunge och bilder från mitt liv innan jag bodde här ;) Vi var även ner till stan på lördagen och umgicks med min bästis Najda, besökte Stadsparken, åt på Paulunsdeli, kika i affärer osv. Så det var supertrevligt, speciellt att dem även fick träffa fina Najda! 
Som sagt var vi alla, jag, Najda och systrarna Ida och Johanna på Paulunsdeli och käkade lunch innan vi tog en vända på stan för att sedan ta oss till Stadsparken (det var massor av fina blommor där!). Alla älskade maten! Så det kommer bli en tradition att gå dit när de kommer hit! Det var även Pride här i Örebro så vi såg lite olika uppträdanden och aktiviteter och tog även ett litet fika tillsammans i parken ;) Älskar alla dessa tre tjejer! Så snälla och underbara! Efter ett bra tag med häng på stan och i parken så drog vi oss hemåt och Najda åkte hem till sig. På kvällarna så blev det Pyjamas-mys med kvällis framför både filmer och Atleterna! Bästa ju ;)
Döm mig inte, det är snapchat bilder så dem ska inte vara snygga xD Men bilderna visar vad vi gjorde när vi kom hem på lördagen från stan var att vi satte igång och bakade tillsammans (mina Vanilla Soft Protein Cookies och mina Vanilla Raspberry Protein Muffins) samt lagade middag ;) 
 
Så helgen var toppen, dessa underbart mysiga tjejer alltså! Tänk er att dessa tre fina träffade jag via instagram, Najda genom att hon såg en av mina bilder som hade slottet i bakgrunden och systrarna från Stockholm genom kommentarer och följande på instagram! Riktiga vänner som jag kommer ha kvar hela livet, verkligen härligt att det kan bli så! Så nu planeras det framöver för mer tid att umgås, så kommer sakna dem fram tills dess! Men tack tjejer för att ni tog er hit ändå från Stockholm, ni är alltid välkomna! Och jag hoppas ni fick en helg som ni hoppades på! Så kul att ha er här<3 Och tack Najda för en toppen dag, vi ses och hörs i veckan ;) Kram på er fina, älskar er mina fina vänner<3
 
Och till er alla andra, jag hoppas ni haft en toppen helg! Imorgon är det en ny dag med nya möjligtheter... Mmmh så vill man tänka men sen kommer skola upp xD Men iallafall så blir det skola imorgon, annars får vi se ;) Kram på er alla!<3